Noua iubită a lui Brooklyn Beckham, copie în miniatură a mamei Victoria


Brooklyn, cel mai mare dintre copiii cuplului David și Victoria Beckham, are 20 de ani și trece printr-un carusel de emoții pe plan sentimental. Astfel, după o despărțire dureroasă de modelul Hana Cross, Brooklyn a început o nouă poveste de dragoste.


Phoebe Torrance (25 de ani) e numele tinerei cu care Brooklyn Beckham a fost surprins recent de paparazzi într-un luxos local din Londra. Despre ea se știe că e fiica unui cunoscut jucător de golf din Scoția, Sam Torrance, a cochetat cu modelling-ul, dar s-a făcut cunoscută mai degrabă ca actriță, fiind distribuită în câteva producții cinematografice.

Citește și: Fiica lui David Beckham nu mai arată așa. A crescut foarte mult și fotbalistul spune că seamănă cu o celebră fashionistă

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by blogjoaoalberto (@blogjoaoalberto) on

 

Mult mai interesant e însă faptul că Brooklyn și-a îndreptat atenția către o femeie care reproduce trăsăturile fizice ale mamei sale, celebra Victoria Beckham. Chiar dacă cele două sunt despărțite din punct de vedere al vârstei de două decenii, asemănarea e una extrem de vizibilă, semn că fosta componentă a trupei Spice Girls a îmbătrânit frumos.

În afara lui Brooklyn, David și Victoria Beckham mai au doi băieți, Romeo (17 ani) și Cruz (14 ani), dar și o fetiță de 8 ani, Harper Seven.

Sursa foto: Getty Images

Vezi și: David Beckham a fost premiat pentru contribuțiile sportive

FULLSCREEN
Noua iubită a lui Brooklyn Beckham, copie în miniatură a mamei Victoria
  • /

related posts

Modifică setările cookies