Noul iubit al lui Miley Cyrus, mare crai la Hollywood: cu ce supervedete a fost cuplat


Miley Cyrus sare de la un partener la altul după despărțirea de soțul său, Liam Hemsworth. După o relație pasageră cu  Kaitlynn Carter, căreia i-a pus capăt în urmă cu doar două săptămâni, Miley își încearcă din nou norocul în dragoste.


Tabloidele au surprins-o deja sărutând un nou bărbat. Aparent, are o slăbiciune pentru australieni :) Ca și Liam Hemsworth, noul iubit al lui Miley Cyrus este de origine australiană. Și da, este tot din lumea showbizului, iar asemănările nu se opresc aici! Ca și Liam, Cody Simpson, căci despre el este vorba, are un trup impresionant. 

În vârstă de 22 de ani, Cody Simpson este student la Universitatea din California de Sud, acolo unde face parte din echipa de înot a instituției. Paparaziii l-au surprins pe Cody la antrenamente, iar tânărul arată impresionant. Ca un înotător profesionist!

Cody este un adevărat crai printre tinerele de la Hollywood. Aflat în industria muzicală și a filmului încă din adolescență, acesta a avut până acum o serie de iubite celebre. Printre ele se numără Kylie Jenner și Gigi Hadid.

Deși Miley și Cody se cunosc de foarte mulți ani, artistul a întărit suspiciunile că între ei nu e doar o relație amicală după ce a postat pe Instagram o imagine cu ei doi la micul dejun.

Miley, care a fost căsătorită mai puțin de 8 luni cu actorul Liam Hemsworth, consideră că oamenii nu cunosc în detaliu viața privată a unei celebrități.  

„Știu că publicul simte că a investit în relația mea din trecut, pentru că au simțit că au văzut prin ea încă de la început. Cred că de aceea oamenii s-au simțit întotdeauna atât de îndreptățiți asupra vieții mele și cum o trăiesc eu, deoarece m-au privit crescând. Dar acum am crescut și fac alegeri ca un adult care știe adevărul/detaliile/realitatea. Oamenii știu doar ceea ce văd pe internet”, a reacționat Miley Cyrus.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 

related posts

Modifică setările cookies