Păcatele tinereţii au lovit-o pe Camila Cabello: "Am fost needucată şi ignorantă"


La 22 de ani, cântăreaţa Camila Cabello s-a lovit de o problemă apărută oarecum din senin, legată de o gafă de comunicare pe care a făcut-o în adolescenţă. Acuzată pe bună dreptate de limbaj rasist, artista a fost nevoită să-şi ceară scuze în mod public.


În spaţiul virtual au circulat în aceste zile anumite remarci pe care tânăra Camila le-a făcut pe o reţea de socializare în 2012, pe când avea doar 15 ani. Astfel, pe platforma Tumblr, americanca s-a exprimat la acea vreme cu cuvinte şi glume jignitoare la adresa persoanelor de culoare, un subiect extrem de sensibil în zilele noastre.

Citește și: Kim Kardashian, de nerecunoscut în fotografiile din liceu. Cum arăta miliardara acum 20 de ani

Pusă în faţa evidenţei, Camila Cabello a reacţionat cu un mesaj public în care îşi cere scuze pentru derapajul rasist. „Îmi pare rău din toată inima mea”, e scris la începutul unui text mai lung prin care cântăreaţa încearcă să se justifice şi să-şi spele imaginea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

 

Am fost needucată şi ignorantă. După ce mi-am dat seama de greutatea acestor cuvinte oribile, am fost foarte jenată de ceea ce am făcut. Mi-e ruşine şi voi regreta întotdeauna. Această greşeală nu mă reprezintă, acum am 22 de ani, sunt adultă şi înţeleg mult mai bine lucrurile”, a subliniat Camila pe contul ei de Twitter.

Sursa foto: Getty Images/ Instagram 

Vezi și: Matthew McConaughey și-a lansat pagina oficială de Instagram

related posts

Modifică setările cookies