Paris Hilton s-a despărțit de logodnicul ei după nici un an și doar ea înțelege de ce


Paris Hilton e o femeia capricioasă, dar părea să-și fi găsit alinarea în brațele lui Chris Zylka. Moștenitoarea imperiului Hilton i-a spus adio logodnicului ei, care în ianuarie îi pusese pe deget un inel de 2 milioane de dolari.


Încurcate sunt căile pe care pășește Paris Hilton (37 de ani), care și-a amânat nunta cu Chris Zylka până a anulat-o de tot. Antreprenoarea părea gata să-și lege destinul de cel al actorului și modelului în vârstă de 33 de ani care i-a devenit logodnic în ianuarie acest an. Dar, ghinion! Paris s-a răzgândit din nou. Un apropiat al cuplului le-a spus celor de la Page Six că vedeta s-a despărțit de logodnicul ei, după ce și-a dat seama că nu e pentru ea.  

„Paris e foarte ocupată cu munca și și-a dat seama că tipul nu era de nasul ei. Au avut probleme o perioadă”, spus acesta pentru sursa citată.

În ianuarie 2018, Chris a uimit pe toată lumea după ce i-a pus pe deget un inel cu diamante în valoare de 2 milioane de dolari. Celebrul bijutier Michael Greene, care a realizat bijuteria, a avut nevoie de șase luni pentru a definitiva inelul. Curios este că modelul american nu e un bărbat foarte bogat. Averea lui actuală se ridică la cel mult 4 milioane de dolari.

Cei doi s-ar fi despărțit de aproape o săptămână și nu și-au vorbit de atunci. O sursă apropiată celor de la TMZ a declarat că Chris Zylka a rupt tăcerea, și-a luat inima în dinți și a anunțat-o pe Paris că își vrea inelul înapoi.

 

Citește și: Paris Hilton, așteptată la București cu șampanie de lux și friptură care costă 10 lei gramul

Paris Hilton și-a anunțat apropiații că relația sa cu Chris a ajuns la sfârșit, printr-o postare înșelătoare pe Instagram. Îmbrăcată și machiată precum Marilyn Monroe, Paris a postat o fotografie însoțită de citatul ei favorit atribuit actriței americane.

 

„Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă, așa că trebuie să înveți să-i lași să plece. Lucurile pot merge prost, așa că apreciază-i când au dreptate. Când crezi minciuni ajungi să nu mai ai încredere decât în tine. Și uneori lucrurile bune se destramă, așa lucrurile mai bune pot cădea împreună”, a scris Paris.

Moștenitoarea imperiului hotelier Hilton și Chris Zylka au format un cuplu în februarie 2017. S-au logodit în ianuarie 2018 și au fixat nunta în luna noiembrie. Au amânat-o până în mai 2019, din cauza programului ei, iar acum au anulat-o fiindcă și-au spus adio.

Vedeta și-a scos de pe Instagram toate fotografiile în care apărea cu inelul pe deget, semn că despărțirea a fost cu scântei.

related posts

Modifică setările cookies