Povestea ireală a lui Alice Johnson, femeia pe care Kim Kardashian a eliberat-o din închisoare și a făcut-o fotomodel


Kim Kardashian a făcut un gest incredibil, pentru care va fi pomenită pentru totdeauna de familia unei americance de 64 de ani.


Starleta din familia Kardashian și-a făcut un scop din a elibera deținuți din închisori, oameni care, după părerea ei, au primit sentințe mult prea aspre în raport cu faptele comise. 

Una dintre persoanele pentru care Kim Kardashian s-a luptat cu sistemul de justiție american este Alice Marie Johnson, o americancă de 64 de ani condamnată la închisoare pe viață pentru trafic de cocaină și de infracțiuni asimilate traficului de droguri.

În iunie 2018, Kim Kardashian e reușit s-o elibereze din închisoare pe Alice, după ce aceasta ispășise 22 de ani după gratii. Dar asta nu e tot. Kim Kardashian a recrutat-o pe Alice pentru campania de promovare a noului ei brand de îmbrăcăminte.

Citește și: Kim Kardashian și accidentele ei foto memorabile. Când și-a trucat vedeta fotografiile

 

„Kim a văzut un filmuleț cu mine. Auzise povestea mea. A spus că e atât de nedrept. Nici măcar nu știam cine este Kim Kardashian. Ea a intrat într-un război pentru mine, a luptat pentru libertatea mea. De aceea eu o numesc îngerul meu de război, deoarece nimic nu a stat între ea și libertatea mea. Am fost eliberată, așa că acum fiecare moment este prețios pentru mine. Și să respir înseamnă libertate, este un lucru prețios pentru mine”, s-a confesat Alice Marie Johnson.

Alice, care face reclamă unor costume one piece, a devenit bunică și străbunică după gratii. Și-a cunoscut nepoții și strănepoții abia după eliberare. În momentul arestării, Alice era divorțată și avea 5 copii. 

Într-un interviu acordat publicației americane mic.com în 2017, Alice Johnson a dezvăluit că a început să facă trafic de droguri după ce și-a pierdut locul de muncă de la FedEx, din cauza dependenței de jocuri de noroc. În aceeași perioadă a divorțat și și-a pierdut fiul cel mic într-un accident de motocicletă.

În 1991, Alice și-a declarat falimentul personal și a fost nevoită să-și vândă casa pentru a-și putea achita datoriile către bancă. 

Gotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Cum să pozezi pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies