Prințul George, pe lista copiilor obraznici a lui Moș Crăciun. Ce obicei ”îngrozitor” are micuțul


Prințul George ar putea fi, pe viitor, regele Marii Britanii, dar se pare că cel mai mare copil al prințului William și al lui Kate nu este tocmai cel mai cuminte. 


Strănepotul Reginei, care este al treilea în linia de succesiune la tron, are un obicei ”îngrozitor”, pe care l-a moștenit de la tatăl său, Prințul William, dar și de la bunica sa, prințesa Diana.

Citește și: Copiii lui William și ai lui Kate nu își pot deschide cadourile de Crăciun. Care este motivul

Adorabilul prinț, acum în vârstă de 5 ani, este renumit pentru faptul că, în fiecare an, își deschide în secret cadourile, cu mult timp înainte de Crăciun.

Prințul George nu este singurul din familie care rupe hârtia de împachetat de pe cadouri pentru a-și satisface curiozitatea de copil.

Într-o scrisoare adresată unei prietene în anul 1985, Prințesa Diana consemna: ”Nu mă pot abține când vine vorba de cadouri. Orice pachet, de orice mărime și formă, nu a fost niciodată în siguranță cu mine.

Mi-e teamă că William a prins acest obicei îngrozitor de la mama sa, pentru că găsesc hârtie de împachetat ruptă în cele mai inedite locuri!”.

Se pare că ”obrăznicia” lui George înainte de Crăciun a fost transmisă din generație în generație.

În mod tradițional, familia regală petrece sărbătorile de iarnă la  Sandringham House, din Norfolk, o proprietate deținută de Regină. Toți cei prezenți fac schimb de cadouri între ei, iar acestea trebuie, prin tradiție, să fie ieftine și amuzante. 

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies