Prințul Harry și Meghan Markle o vor boteza pe micuța Lilibet în Los Angeles


Tensiunile dintre ducii de Sussex și Casa Regală Britanică sunt departe de a se fi încheiat. Deși s-a zvonit că micuța Lilibet va fi creștinată la Castelul Windsor, la fel ca fratele ei mai mare, Meghan și Harry au cu totul alte planuri. 


Potrivit unor surse apropiate cuplului, fetița va fi botezată pe tărâm american, în Los Angeles, la o Biserică Anglicană. Decizia a fost luată recent de Meghan și Harry, scrie Daily Star

Lilibet Diana a venit pe lume în 4 iunie, la un spital privat din Santa Barbara.

Ziarele au scris că Meghan și Harry își doresc foarte mult ca fetița lor să fie botezată în Anglia, la Castelul Windsor, acolo unde a fost creștinat și Archie, în fața Reginei Elisabeta a II-a. Monarhul nu și-a cunoscut până în prezent strănepoata.

O sursă de la palat a declarat pentru Telegraph: “Nu va avea loc niciun botez în UK. Nu o să se întâmple”. Același lucru l-a afirmat luna trecută și expertul regal Richard Fitziwilliams. 

Totuși, episcopul Michael Cury, cel care a ținut predica la nunta cuplului din mai 2018, ar putea oficia slujba de botez. Presa scrie că Meghan și Harry vor opta pentru o ceremonie episcopală. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Coaste de porumb

 

related posts

Modifică setările cookies