Prințul Harry, supărat că toată lumea dă vina pe Meghan pentru părăsirea Familiei Regale


Prințul Harry detestă cuvântul „Megxit”, folosit de presă pentru a descrie momentul în care a părăsit Familia Regală. 


Ducele de Sussex s-a inflamat imediat ce termenul „Megxit” a apărut pe prima pagină a ziarelor din Marea Britanie. Harry știe că presa din Regat o consideră responsabilă pe soția lui pentru decizia de a întoarce spatele Casei Regale. Acest lucru nu este adevărat, susține Harry în viitoarea carte Finding Freedom, care va apărea la 11 august.

O sursă din interiorul editurii care se ocupă de apariția cărții a declarat pentru The Sun că ideea părăsirii Familiei Regale i-a aparținut lui Harry.

Realitatea este că Harry a luat decizia. Cartea va lămuri acest aspect și va explica de ce a trebuit să se întâmple așa. Adevărul e că Harry a fost nefericit pentru mult, mult timp”, a declarat sursa ziarului.

Cartea, care va apărea fără consimțământul Reginei Elisabeta a II-a, arată că Meghan l-a sprijinit pe Harry, nu înainte de a-l întreba dacă este sigur că vrea să facă acest pas.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au acceptat să restituie banii publici cheltuiți pentru renovarea casei lor

În Marea Britanie sunt încă destui oameni care cred că Meghan l-a manipulat pe Harry să se depărteze de familia lui. Însă, sunt și mulți care au apreciat gestul său și curajul de care a dat dovadă.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai sunt membri ai Casei Regale Britanice începând cu 31 martie 2020. Ei și-au dorit o viață a lor, departe de obligațiile impuse de Palatul Buckingham.

Cartea, anunțată de mai bine de un an, se preconizează a fi un succes editorial. Conform editorului, Finding Freedom „va risipi multe dintre zonurile și concepțiile greșite care au afectat cuplul pe ambele maluri ale iazului”.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Lui Donald Trump nu îi convine că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA

related posts

Modifică setările cookies