Reacția lui Kim Kardashian după ce a aflat de relația lui Kanye West cu Irina Shayk


Kanye West și-a refăcut viața sentimentală imediat după divorțul de Kim Kardashian, iar starleta a primit vestea mai bine decât se așteptau apropiații ei. 


Kim Kardashian nu se agață de trecut și se bucură că fostul soț a început o nouă viață alături de altă femeie. Vedeta s-a confesat unor prieteni, cărora le-a spus că viața merge înainte pentru amândoi.

Kim a cu adevărat fericită pentru el și vrea ca el să meargă mai departe. Crede că Irina este potrivită pentru el”, a spus o sursă citată de Us Weekly.

Kanye West și Irina Shayk au fost văzuți împreună încă din luna mai. La începutul acestei luni, cei doi au fost împreună într-o vacanță în Franța, unde au fost surprinși de paparazzi.

Rapperul a încercat să se ascundă de fotografi, însă nu a putut nega evidența când Irina a ieșit din avionul său privat.

Kim Kardashian a depus cererea de divorț în luna februarie, justificând că nu se mai înțelege cu bărbatul care i-a fost soț aproape 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au 4 copii împreună.

Kanye West și Irina Shayk au început să se vadă la scurt timp după ce rapperul a înțeles că nu o mai poate aduce înapoi pe mama copiilor săi.

Irina Shayk, care în trecut a avut o relație de 6 ani cu Cristiano Ronaldo, are o fiică de 4 ani cu actorul Bradley Cooper. Cei doi s-au despărțit în iunie 2019.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: Kim Kardashian zici că s-a îmbrăcat într-un prezervativ

related posts

Modifică setările cookies