Regina Elisabeta a II-a îi amenință cu avocații pe Meghan și Harry: „Ajunge”


Regina Marii Britanii plănuiește demararea unei acțiuni în instanță, îndreptată împotriva ducilor de Sussex. Surse din cadrul familiei regale susțin că suverana a angajat deja avocați.


Regina Elisabeta a II-a s-a săturat de atacurile venite din partea lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Suverana consideră că cei doi au calomniat Casa Regală prin declarațiile lor publice și i-a somat să se oprească.

Surse din interiorul Palatului au declarat pentru The Sun că Regina a trasat o sarcină clară echipei juridice a Casei Regale să abordeze firme de avocatură spcializate în procese de calomnie și încălcare a vieții private.

Sentimentul, care vine tocmai de sus, este că e de ajuns. Există o limită care poate fi tolerată, iar Regina și Familia Regală pot fi forțate doar până acolo. Lui Meghan și lui Harry li se vor aduce la cunoștință că atacurile repetate nu vor fi tolerate”, a dezvăluit sursa.

Familia Regală a reacționat vehement după interviul pe care cei doi l-au acordat realizatoarei Oprah Winfrey. Însă, Regina a luat foc când a auzit că Harry plănuiește să lanseze o carte autobiografică, în care să spună „totul” despre viața sa la Curte.

Citește șiRegina Elisabeta a II-a, cu genunchiul pe gâtul lui Meghan Markle în revista Charlie Hebdo

Conform The Sun, juriștii Casei Legale pregătesc un avertisment, pe care îl vor trimite lui Harry pentru a împiedica dezvăluirile care ar pune Casa Regală într-o lumină nefavorabilă.

Dacă cineva ar fi numit în carte și acuzat de ceva direct, asta ar putea fi  calomnie și, de asemenea, ar încălca drepturile lor la o viață de familie privată. Ar fi ironic dacă Harry și Meghan ar fi acuzați că au încălcat viața privată, având în vedere declarațiile lor cu privire la acest subiect”, a dezvăluit sursa.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies