Ridică greutăți cot la cot cu bărbații. Jennifer Lopez, imagini de senzație de la ora de fitness


La 50 de ani Jennifer Lopez are un corp mai tonifiat ca la 20. Însă ca să le țină piept puștoaicelor din showbizul actual, diva latino face exerciții cot la cot cu logodnicul său, fost sportiv de performanță. 


Jennifer Lopez este într-o formă fizică excepțională. Vedeta se mândrește cu un abdomen super plat, cu pătratele, un posterior bombat și picioare super tonifiate. 

Pentru un look atletic vedeta petrece mult timp în sala de fitness sau făcând exerciții în curtea casei sale.

 

Foto: Profimedia

Alex Rodriguez, lododnicul lui Jennifer Lopez, a postat pe canalul sau de youtube un antrenament “obișnuit” de la ei de acasă.  Fostul jucător de baseball le-a muncit din greu pe cele două fiice ale sale și pe J Lo. Cântăreața a demonstrat că are forță și rezistență și s-a comportat exemplar.

 

Jennifer Lopez pare că nu a îmbătrânit nici măcar un an de pe vremea când rupea topurile cu “Jenny from the Block”. Dacă despre alte vedete se mai zvonește că s-au operat, pus silicoane, botox sau acid hialuronic, în ceea ce o privește pe ea este un mister total! La 50 de ani arată senzațional și… natural. Dacă s-a operat, nimeni nu știe. Și nici nu se vede.

 

Citește și: Au peste 50 de ani, dar nu le dai mai mult de 30. Vedete care au descoperit elixirul tinereții

FULLSCREEN
Ridică greutăți cot la cot cu bărbații. Jennifer Lopez, imagini de senzație de la ora de fitness
  • /

related posts

Modifică setările cookies