Rihanna s-a despărțit de iubitul miliardar. Cum a sărbătorit după


Rihanna și miliardarul saudit Hassan Jameel s-au despărțit după nici 3 ani de relație. Cântăreața n-a fost deloc afectată și a petrecut în compania altui bărbat celebru.


Rihanna a ținut relația cu miliardarul Hassan Jameel la secret pentru a nu fi sufocată de paparazzi. În urmă cu două luni recunoștea în Vogue că iubește un bărbat puternic, a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie. Însă, presa știa despre cine e vorba.

Hassan Jameel este fiul unui miliardar saudit care are afaceri în mai multe domenii. Familia lui deține o companie de distribuție a autovehiculelor Toyota în Arabia Sudită și state din Orientul Mijlociu. 

Membrii familiei Jameel sunt sponsorii principali ai ligii saudite de fotbal, care poartă numele Liga Jameel.

Cu o avere de 1,5 miliarde de dolari, Jameel este a 12-a cea mai înstărită familie arabă, conform Forbes. Nici Rihanna nu stă mai prost, fiind cea mai bogată cântăreață din lume, cu o avere de circa 600 de milioane de dolari.

Citește și: Rihanna, zeiță pe covorul roșu. Cât de sexy este într-o rochie ultra decoltată

 

Rihanna și Hassan Jameel, pe iaht. FOTO: Profimediaimages.ro 

Rihanna, petrecere în compania lui ASAP Rocky

Nu s-a despărțit bine de miliardarul saudit, că i-a și găsit înlocuitor. Presa de peste Ocean susține că Rihanna s-a apropiat imediat de rapper-ul ASAP Rocky. Artista s-a distrat cu el după concertul pe care acesta l-a susținut la New York vineri seară.

FOTO: Profimediaimages.ro

Rapper-ul, care a avut o relație de un an cu Iggy Azalea, a avut probleme cu legea în 2019. În august a fost condamnat de un tribunal din Suedia pentru agresiune, după o ceartă iscată pe o stradă din Stockholm. Nu a primit o pedeapsă privativă de libertate, însă va fi sub control judiciar vreme de doi ani.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Rihanna are o dublură și îi seamănă leit

related posts

Modifică setările cookies