Rolul lui James Bond l-a făcut unul dintre cei mai bogați actori din lume! Ce avere are Daniel Craig


Daniel Craig și-a câștigat faima și simpatia publicului cu rolul lui James Bond, celebrul agent 007.


Pe lângă fani și recunoaștere, actorul a adunat și milioane bune de dolari în conturi. Presa străină scrie că doar pentru rolul din “No Time to Die”, Daniel Craig ar fi primit 25 de milioane de dolari. 

Pentru “Spectre”, actorul a câștigat chiar mai mult. Daniel Craig a încasat în 2015 suma de 27 de milioane de dolari. 

Potrivit Daily Star, starul din James Bond are o avere de 160 de milioane de dolari, ceea ce îl plasează printre cei mai bogați actori de la Hollywood. 

Daniel Craig nu are de gând să lase averea copiilor

Deși are o avere uriașă, Daniel Craig a surprins pe toată lumea când a mărturisit într-un interviu că odraslele sale nu-i vor moșteni milioanele de dolari. 

Craig are o fetiță în vârstă de 3 ani cu actuala soție, actrița Rachel Weisz, un fiu vitreg și pe Ella, fiica actorului din căsnicia cu Fiona Loudon.

Starul hollywoodian a declarat că are de gând să cheltuiască toți banii sau să-i doneze până moare.  “Nu există o zicală veche conform căreia dacă mori bogat, ai eșuat în viață? (...) E mai bine să scap de ei sau să-i donez până plec”, a spus actorul într-un interviu pentru Candis Magazine.

Craig a mai declarat că nu este deranjat de faptul că este o celebritate. “Nu pot să mă plâng de nimic pentru că am foarte multe beneficii pentru că sunt cine sunt. Totuși, intimitatea conteaza mult pentru mine, iar faptul că sunt o celebritate mă face să fiu nervos uneori”, a mai spus actorul. 

“No time to die” a avut premiera la Londra

Actorul în vârstă de 53 de ani a jucat în cinci din cele 25 de filme din seria Bond. “No time to die” este ultimul film în care îl mai vedem pe Daniel Craig în rolul lui James Bond. 

Actorul a declarat că se consideră incredibil de norocos, însă e timpul să meargă mai departe. “Rolul a fost incredibil de important pentru cinema și istorie, iar greutatea asta a fost pe umerii mei pentru un timp. Am fost incredibil de norocos. Sunt mândru, dar e timpul să merg mai departe”, a declarat Daniel Craig, potrivit BBC

Pelicula a avut premiera mondială marți, 28 septembrie, la Londra. La eveniment au participat și membrii Casei Regale Britanice. Kate Middleton a strălucit pe covorul roșu, la brațul soțului ei. Prințul Charles și soția sa au fost de asemenea prezenți la eveniment. 

Daniel Craig și fiica Ella, apariție rară pe covorul roșu

Daniel Craig a îmbrăcat un sacou de catifea roz, care a atras toate privirile. Actorul i-a avut alături și pe colegii din film: Rami Malek, Lashana Lynch, Ana de Armas și Lea Seydoux. 

O apariție surpriză a fost cea a Ellei Loudon, care este fiica actorului. Tânăra de 29 de ani a pășit pe covorul roșu alături de tatăl ei și l-a ținut în permanență de mână. Ella este fiica lui Daniel Craig din căsnicia cu Fiona Loudon. După divorțul părinților ei, tânăra a ales să păstreze numele mamei. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să faci bani pe Tik Tok

 

related posts

Modifică setările cookies