Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, show de zile mari de ziua sa. Gestul pe care soțul nu i l-a permis


Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, este de obicei o prezență discretă, dar de acaeastă dată, cu ocazia zilei sale de naștere, bruneta a făcut show pe ritmuri de manele la petrecerea organizată chiar de soțul său.


Evenimentul a avut loc la un local de lux, iar Roxana s-a bucurat de prezența multor prieteni și apropiați, care au răsfățat-o cu cadouri care mai de care mai pretențioase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FLORIN SALAM ADEVĂRAT. (@florin_stoian_fs) on

Când petrecerea s-a încins, bruneta s-a urcat pe o canapea să danseze și a vrut să renunțe la sacou, dar Florin Salam a fost pe fază și a îmbrăcat-o la loc imediat, gest care a stârnit amuzamentul celor din jur.

Citește și: Cum se antrenează Bianca Drăgușanu pentru a avea un corp perfect? Imaginile postate pe Instagram

Momentul cu pricina a fost surprins într-un filmuleț și postat pe contul de TikTok al manelistului. 

@florinstoian61

 

♬ sunet original - florinstoian61

Florin Salam și Roxana Dobre formează o familie de câțiva ani buni, însă cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului. Manelistul și-a găsit alinarea în brațele Roxanei Dobre, după ce în urmă cu 12 ani își pierdea marea iubire, pe Fănica, care a fost răpusă de o boală cruntă: "Vreau să vă anunț și eu ceva frumos! Cum trece epidemia asta, cum se numește ea, în maximum șase-opt luni de zile, anunț și eu nunta cu Roxana mea. Îi fac și eu o bucurie frumoasă nevestei mele!", a declarat Florin Salam.

Sursă foto: Instagram/TikTok

related posts

Modifică setările cookies