Simona Halep, elegantă la întâlnirea cu președintele Iohannis. Cum arată ținuta pe care a purtat-o la Cotroceni


Simona Halep a fost decorată de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni pentru performanța sa de la Wimbledon. Simona este singura sportivă din istoria României care a câștigat prestigiosul turneu de la Londra.


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Simonei Halep cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler.

Jucătoarea de tenis a venit la Cotroceni însoțită de iubitul ei, Toni Iuruc. Cei doi au fost surprinși de fotografi venind ținandu-se de mână, după care au mers împreună în sala în care a avut loc ceremonia. Simona și iubitul s-au fotografiat alături de președintele Klaus Iohannis.  

Sportiva a avut o apariție chic, impresionând cu alegerea sa vestimentară. Simona a ales pentru eveniment o rochie scurtă neagră cu pliuri albe. Jucătoarea de tenis și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri superbi, cu toc, vârf ascuțit și o baretă cu ținte.

Vezi si: Simona Halep, chic în afara terenului de tenis: 10 rochii superbe cu care și-a impresionat fanii

"E o mare onoare pentru mine, o recunoaștere și o prețuire față de munca mea. Sper, prin rezultate, să inspir pe toți copiii. Bineînțeles, vreau să le mulțumesc părinților, familiei, care au fost alături de mine de fiecare dată. Sunt emoționată. Este mai greu decât în finala de la Wimbledon”, a spus Simona la Cotroceni.

 

related posts

Modifică setările cookies