Simona Halep s-a vindecat de Covid-19. Ce mesaj a avut pentru fanii ei


Simona Halep a învins Covid-19 și poate ieși din izolare. Jucătoarea de tenis din România și-a anunțat fanii că s-a recuperat în proporție de 100% și că se simte bine.


La 10 zile după ce a anunțat că a fost depistată cu coronavirus, Simona Halep (29 de ani) a revenit pe rețelele sociale și a anunțat că se simte bine. Jucătoarea de tenis și-a liniștit fanii cu un mesaj scurt, însoțit de o fotografie sugestivă, postat pe Twitter și pe Instagram.

Recuperată sută la sută”, a scris românca pe rețelele sociale, știre care a stâtnit reacția antrenorului ei, Darren Cahil. 

Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonului…”, a scris acesta. „Pentru prima dată în viața mea sunt super fericită să încep”, a răspuns Simona Halep.

Simona Halep a anunțat pe 31 octombrie că e bolnavă de Covid-19. Sportiva, care a avut simptome moderate, s-a izolat la domiciliu.

Bună, tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19! Mă aflu în autoizolare, acasă, și mă recuperez după ce am avut simptome moderate. Acum mă simt bine, vom trece și peste asta!”, a scris atunci Simona pe Twitter.

Simona Halep, nr. 2 în clasamentul WTA, a fost eliminată în optimi la Roland Garros 2020. După acel turneu a decis să nu mai participle la nicio competiție din acest an.

Fotografii: Getty Images/@simonahalep

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

related posts

Modifică setările cookies