Sora lui Miley Cyrus calcă pe urmele celebrei artiste, deși până acum a crescut în umbra ei


Noah Cyrus a crescut cu frustrarea că nimeni nu dă doi bani pe ea, însă acum e în plină ascensiune muzicală. Artista împlinește 21 de ani și s-a împăcat cu gândul că are o soră celebră, care a pus-o mereu în umbră.


La 21 de ani, Noah Cyrus a avut de la cine să se inspire. Este cântăreață, compozitoare și actriță și provine dintr-o familie de artiști. În acest an poate da lovitura la Premiile Grammy, unde este nominalizată la categoria Cel mai bun artist debutant.

Încă nu cred că această postare este reală”, a scris recent Noah pe Instagram, în dreptul unei fotografii care certifică nominalizarea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOAH CYRUS (@noahcyrus)

Cu toate acestea, lui Noah i-a fost greu să crească în umbra celebrei sale surori, Miley Cyrus, de care este foarte apropiată.

Într-un interviu acordat Harpers Bazaar în luna mai a anului trecut, Noah Cyrus a mărturisit că s-a simțit întotdeauna subapreciată.

Toată lumea mi-a făcut zile fripte pentru că sunt sunt sora mai mică a lui Miley Cyrus, dar mereu am simțit că că sunt acea persoană de care nimănui nu-i păsa”, s-a confesat artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOAH CYRUS (@noahcyrus)

Din acest motiv, Noah a scris un cântec dedicat surorii ei – Young and Sad – în care vorbește despre frustrarea care a crescut în ea de-a lungul anilor. 

De aceea am scris: Sora mea e ca soarele / Mereu aduce lumină bună oriunde se duce / Iar eu m-am născut în nori de ploaie / Binecuvântată în umbra ei. Pentru că asta îmi spune lumea mereu, că orice ar fi voi fi în acea umbră. Și întotdeauna am crezut asta și mi-e atât de greu să trec peste”, a mai spus Noah.

Așa se explică de ce Noah Cyrus încearcă să fie cât mai dezinvoltă și să-și creeze un drum al ei, fără ajutorul surorii sale. Chiar dacă asta înseamnă să pozeze provocator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NOAH CYRUS (@noahcyrus)

Noah Cyrus este cel mai mic copil al soților Billy Ray Cyrus și Tish Cyrus. Ea are alți 5 frați mai mari: Miley, Braison, Brandi, Trace și Christopher.

În ciuda celor 21 de ani, Noah Cyrus a avut deja probleme cu depresia și a acuzat anxietate și atacuri de panică. A urmat terapie pentru a scăpa de aceste afecțiuni și a compus piese în care vorbește deschis depre trecutul ei.

Fotografii: Getty Images

Vez și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

related posts

Modifică setările cookies