Soția lui Michael Schumacher, Corinna, declarații emoționante: „Michael ne-a protejat mereu, acum noi îl protejăm pe el”


Corinna Schumacher a oferit detalii emoționante despre starea de sănătate a fostului campion de Formula 1. Soția lui Michael Schumacher povestește cum a evoluat relația lor de-a lungul anilor.


Corinna Schumacher este unul dintre oamenii cei mai apropiați de marele campion de Formula 1. Soția lui Michael Schumacher face dezvăluiri impresionante despre starea de sănătate a fostului pilot în cadrul documentarului Schumacher, care are premiera la 15 septembrie pe o cunoscută platformă de streaming.

Sigur că-mi lipsește Michael, în fiecare zi. Tuturor ne lipsește, dar Michael e aici. În mod diferit, dar e aici, iar asta îmi dă putere”, spune Corinna Schumacher în documentarul care se concentrează pe cariera marelui pilot și pe viața de familie.

În 1995, când cei doi s-au căsătorit, au pășit împreună într-o nouă viață, curmată brusc în 2013, când pilotul a fost victima unui accident teribil la schi.

Schumacher a suferit multiple răni cerebrale și a intrat în comă. De aproape 8 ani este în stare vegetativă, însă familia îl simte aproape.

Suntem împreună. Trăim împreună acasă, facem terapie. Facem tot ce putem să-l vindecăm pe Michael și să fie confortabil. Și voi face tot ce pot, indiferent despre ce e vorba. Michael ne-a protejat mereu, acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher, făcând referire la dorința lui de a-și păstra viața privată în familie.

Copiii lui Schumacher, Mick și Gina, apar și ei în documentar. Cei doi vorbesc despre tatăl lor ca despre un idol, pe care au încercat să-l urmeze și să-l copieze în tot ce au făcut până acum.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies