Tiffany Trump, fiica președintelui SUA, și-a serbat ziua de naștere la plajă, cu prietenii


Tiffany Trump a împlinit 27 de ani la 13 octombrie și a sărbătorit alături de prieteni, la plajă, în Miami.


Al patrulea copil al lui Donald Trump, în ordinea venirii pe lume, Tiffany Trump este și unul dintre cei mai mari susținători ai tatălui său. Deseori l-a însoțit în campania electorală pentru Cada Albă și a ținut discursuri politice. Obișnuită cu hoteluri scumpe și cu dineuri sofisticate, Tiffany Trump a sărbătorit simplu împlinirea celor 27 de ani: pe plajă, la Miami, înconjurată de câțiva prieteni buni.

Fiica președintelui a zâmbit mult și a purtat lungi discuții pe șezlong cu apropiații ei. Îmbrăcată simplu, cu un costum de baie discret și pantaloni scurți, Tiffany Trump a făcut tot posibilul să nu iasă în evidență.

FOTO: Profimediaimages.ro

Cu masca pe figură a putut trece neobservată pe plaja din Miami, dar și la cumpărături.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmăritorii ei au sesizat că în fotografiile pe care le urcă pe rețelele sociale este mult mai suplă, motiv pentru cârcotași să susțină că Tiffany are grijă să creeze o altă impresie despre felul în care arată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Ariana Trump ????. ????. ???? (@tiffanytrump) on

 

Tiffany Trump este singurul copil pe care Donald Trump în are cu cea de-a doua soție, Marla Maples. Actualul președinte al SUA și actrița Marla Ann Maples au fost căsătoriți în perioada 1993-1999. A fost singura soție a lui Trump care deținea cetățenie americană.

Șeful statului american a mai fost căsătorit cu Ivana Zelníčková, în perioada 1977-1992. Împreună au 3 copii: Donald Jr, Ivanka și Eric.

Actuala soție a lui Trump, Melania, este cea de-a doua Primă Doamnă a Americii născută în afara SUA. Împreună au un fiu, pe nume Baron.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images   

Vezi și VIDEO: Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

related posts

Modifică setările cookies