Valentina Pelinel, divă în bucătărie… iar în jur dezastru. Vedeta le arată fanilor cum e să fii mămică


Valentina Pelinel a postat o imagine care le-a mers direct la inimă fanelor sale mămici. Mama de trei copii, soția lui Cristi Borcea le arată admiratoarelor sale că și pe ea o copleșesc treburile zilnice.


Vedeta s-a fotografiat în bucătărie și le-a arătat fanelor că și ea este o mamă ca oricare alta: cu trei copii mici, dintre care gemene de 6 luni, e aproape imposibil să ții casa curată.

Îmbrăcată într-o superbă rochie de seară neagră, descălțată de pantofi, Valentina Pelinel s-a urcat pe blatul de la bucătărie și a pozat ca o adevărată divă. Doar că în jur este super dezordine. Cereale, biberoane, fructe, jucării… toate la grămadă. Mămicile au înțeles-o perfect! E greu cu trei copii mici să ai mereu casa ordonată. 

 

“Exact așa arată și bucătăria mea și mă agit într-una”, i-a comentat o admiratoare.

“Așa arată bucătăria ta zilnic?!  ..sau le ai scos doar pentru poză?”, se întreabă mirată altă fană. Și-a găsit repede răspunsul: “Are copii, iar cei mici sunt gemeni. Viața cu copii cam asta e ( ea sigur are ajutoare, însă poza asta reflect realitatea unui om normal)”, a explicat situația o altă admiratoare.

“Cunosc. Și noi avem 3 copii: două gemene și o grăsană de 3 ani :)Haos-ul domnește:)”, a comentat o mămică.

related posts

Modifică setările cookies