Cele mai HOT aparitii ale Valentinei Pelinel. Cum defila pe podium în America


Soția lui Cristi Borcea se numără printre primele modele din România care au cunoscut succesul internațional și a pășit pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume.


Valentina Pelinel trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Cristi Borcea. 

Valentina este o soție dedicată și o femeie împlinită. I-a dăruit lui Cristi Borcea un băiețel, pe Milan, în vârstă de 2 ani și două fetițe gemene. 

Citește și: Cât de mult s-a îngrășat Valentina Pelinel de când este însărcinată cu gemene. Cum a apărut la ultimul eveniment

În urmă cu mulți ani, înainte de a se căsători cu Cristian Boureanu, Valentina făcea furori în SUA. Fostul model internațional se bucura de un succes fulminant. Casele de modă internaționale se băteau pe ea și postere imense cu chipul ei,  amplasate pe clădiri în New York opreau traficul. 

Imaginile cu Valentina Pelinel în lenjerie intimă sunt extrem de HOT.

 

 

Cu toate că visul oricărei femei e să fie înaltă și slabă, Valentina Pelinel își dorea exact contrariul în adolescență. Glumele colegilor o afectau atât de tare, încât apela la trucuri pentru a părea puțin mai grasă. 

 

‘Eram foarte complexată pentru că eram înalta și slabă. Mereu mă întrebau colegii – ‘Știi cum e aerul pe sus ?’ La un moment dat, purtăm care două perechi de pantaloni că să arăt și eu mai bine’, a declarat Valentina. 

Vezi si 

 

Între timp, lucrurile s-au schimbat, iar aspectul sau fizic a devenit un atu. Măsurile de invidiat au făcut-o să devină un manechin de talie internațională, extrem de apreciat. ‘Acum îmi pare bine că sunt înaltă, dar atunci sufeream,’ declara în trecut Valentina Pelinel. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

FULLSCREEN
Valentina Pelinel, fotografiile pe care Cristi Borcea le-ar vrea doar pentru el. Cum defila pe podium în America
  • /

related posts