Vedete din România care au fost criticate că sunt prea slabe


Nu e ușor să fii mereu în centrul atenției, iar vedetele resimt cel mai tare lucrul acesta. Fiecare apariție a lor este analizată în detaliu și, evident, chiar nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Vedete că Adelina Pestrițu, Diana Munteanu sau Anca Serea au mii de admiratoare, însă nici măcar ele nu duc lipsa criticilor.


Deși cele mai multe fane le felicită pentru felul în care arată, există și “voci” care le critică pentru că sunt “prea slabe”. Rețelele de socializare sunt locul unde au loc cele mai aprinse discuțîi legate de silueta vedetelor.

Iată care sunt vedetele din România “certate” de fani că sunt prea slabe:

Diana Munteanu

Mulți îi reproșează Dianei că este exagerat de slabă.  “Zici că e nevasta lui Popeye Marinarul, Olive”, a comentat, răutăcios, un fan.O admiratoare a întrebat-o direct câte kilograme are.”Câte kg ai?! Pari extrem de slabă!”. Diana Munteanu i-a răspuns că are 54 kg. Vedeta măsoară 1.72 m înălțime. 

Flavia Mihăișan

Devenită mămică în vară, Flavia Mihăișan a slăbit spectaculos imediat după naștere. Majoritatea fanelor au felicitat-o, însă în ultima perioadă din ce în ce mai multe voci îi reproșează că exagerează cu slăbitul.

Anca Serea

Mămică a șase copii, Anca Serea are o siluetă impecabilă. Însă nu toată apreciază felul în care arată. Și ei i s-a sugerat că i-ar sta mai bine cu câteva kilograme în plus.

Adelina Pestrițu

Super fit, cu abdomen cu pătratele și posterior bombat, lucrat intens la sală, Adelina Pestrițu este complimentată zilnic pentru felul în care arată. Cu toate astea, nici măcar ea nu mulțumește pe toată lumea…

Bianca Drăgușanu

Înaltă, slabă și îmbrăcată provocator, Bianca Drăgușanu stârnește o mulțime de controvese cu aparițiile sale. Deși e admirată pentru abdomenul suplu și pentru picioarele lungi, și Bianca e adesea criticată pe motiv că e prea slabă.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

 

FULLSCREEN
Vedete din România care au fost criticate că sunt prea slabe
  • /

related posts

Modifică setările cookies