”Viața bate vlogul”, episod special. Rengle și prietenii săi, cele mai memorabile povești de Crăciun


Serialul marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul” a pregătit un episod special de Crăciun, în care 8 dintre cei mai populari vloggeri din România își dezvăluie amintirile despre această perioadă a anului.


În fiecare zi de luni, de la ora 10.00, protvplus.ro  difuzează câte un episod din serialul ”Viața bate vlogul”, un mix între serial, reality show și vlogging, în cadrul căruia Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru, Robert Ionescu vorbesc despre cele mai grele perioade ale vieții lor, dar și despre cum au reușit să treacă peste acestea și să devină persoanele de succes care sunt astăzi.

Citește și: Miru, de la ”Viața bate vlogul”, despre dependența de substanțe interzise și cum a reușit să se lase

În acest episod special de Crăciun însă, cei opt vloggeri deapănă, într-o atmosferă relaxată, cele mai memorabile întâmplări de Crăciun. 

Astfel, dacă Maria Zvinca își amintește cum a fost dată afară de părinți pentru că a plecat la dans, fără voia lor, Emil Rengle își amintește gustul amar al experienței unui Crăciun la New York.

Episodul continuă cu Levin, cu o amintire dulce-amară despre un Crăciun petrecut în familie. ”Aveam vreo 14 ani. Era seară și mama făcea chec. Eu eram cu soră-mea în sufragerie și cântam. Și-l așteptam pe tata. Întotdeauna am avut brad de plastic. Ei bine, atunci el a adus un brad natural, foarte mare. Eram atât de fericit încât am sărit de gâtul lui...”.

La rândul lui, Radu Constantin își amintește de un Crăciun alături de familia sa, la Vaslui: „La noi acasă, se adunaseră niște oameni. Ai mei cumpăraseră cu două săptămâni înainte un televizor color... Televizor color la Vaslui! Mai avea un singur vecin. Superfrumos! Și ei erau pe acolo și eu mă simțeam oarecum exclus. Ce se întâmplă? De ce nu se uită lumea la mine? Și erau cănile acelea gradate, mari, albastre. M-am dus la bucătărie, am umplut cana cu apă și m-am dus și am turnat apă în televizor. Luați-o pe asta!„.

Poveștile de Crăciun continuă cu Mimi, Alpaca și Miru.

În serialul marca protvplus.ro, opt dintre cei mai populari vloggeri din România abordează fără inhibiții probleme reale de viață, precum bullying, alcoolism, violență, consum de droguri, sexualitate, din propria perspectivă.related posts