Vrei un mesaj de felicitare de la Nadia Comăneci, de ziua ta? Te costă 50 de dolari


Nadia Comăneci s-a alăturat starurilor internaționale care trimit mesaje video personalizate cu ocazia zilelor de naștere ale unor oameni simpli.


Fosta gimnastă de aur a României este noua „achiziție” a platformei online Cameo, care conectează celebrități din lumea întreagă cu fanii lor. Nadia Comăneci a fost invitată să facă parte dintre VIP-urile care transmit mesaje la La mulți ani celor care vor să facă o surpriză cuiva drag.

Pentru 50 de dolari, oricine o poate ruga pe Nadia să facă un filmuleț de felicitare cu ocazia aniversării cuiva drag. În această perioadă, toate încasările acestor campanii online sunt destinate susținerii eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de coronavirus.

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner, 24 de ani de la nunta din România. „Îmi vine greu să cred”

Cei care vor să facă o surpriză cuiva trebuie să completeze un formular, în care să scrie dacă filmulețul de felicitare e pentru ei sau pentru altă persoană. Totodată, se cere menționarea ocaziei speciale, eventualele informații suplimentare despre sărbătorit și datele de contact ale solicitantului.

Citește șiVedetele din România care au trecut prin depresie au un mesaj pentru tine

Plata se poate face prin card bancar sau eWallet. Nadia are la dispoziție 4 zile pentru a da curs cererii tale, așa că ar fi bine să rezervi din timp un astfel de mesaj video.

Până acum, Nadia Comăneci a transmis 6 mesaje de felicitare cu ocazia unor evenimente speciale. Nu mai puțin de 30.000 de staruri (actori, sportivi, muzicieni, comedianți și realizatori TV) sunt disponibili în platformă pentru realizarea de video-uri personalizate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

related posts

Modifică setările cookies