Adela Popescu avea 70 kg când a născut. Cât a slăbit până acum


Adela Popescu a devenit, acum o lună de zile, mămică pentru a doua oară. Aceasta a reușit să dea, rapid, jos kilogramele în plus.


Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, Adela Popescu le-a povestit lui Cove și Lorei cum este viața de familie în patru. ”Am avut o perioadă destul de grea, cel mic la două săptămâni avea deja muci, ceea ce nu e chiar indicat. Alexandru a făcut febră, eu - febră, febră, noroc cu tatăl, care s-a ținut în forță”.

Citește și: Cum a reacționat Adela Popescu când fiul cel mare i-a spus că nu mai vrea să vină acasă, ci să rămână la bunici

La sfatul medicului pediatru, Adela a luat măsuri suplimentare de protecție pentru bebeluș. ”Pe cel mic l-am izolat într-o altă cameră, Alexandru nu are voie să intre la el decât dacă are mască și se dezinfectează. Știu că poate părea cumva exagerat, dar pediatra mi-a zis că avem grijă că, dacă cel mic face febră, protocolul spune că trebuie internat”. 

Tot pentru a-și proteja copiii de afecțiunile specifice acestei perioade, Adela Popescu a hotărât să nu-l mai ducă pe Alexandru la grădiniță, să aștepte să treacă virozele. ”Viața noastră e toată o adrenalină”, a mărturisit, în glumă vedeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha!!!

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Adela spune că, dacă atunci când a născut avea 70 de kilograme, acum are deja cu 10 kilograme mai puțin. ”M-am ținut de cuvând și am slăbit. La 70 de kilograme am născut și acum am ajuns la 60. Ca să ajung la cât aveam înainte, ar trebui să mai slăbesc încă 7 kilograme”, a dezvăluit Adela în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Foto: Facebook, Instagram

related posts

Modifică setările cookies