Andreea Marin, cum se simte după operația la coloana vertebrală


Ani de zile, Andreea Marin s-a confruntat cu probleme serioase la coloana vertebrală, iar recent a suferit o intervenție chirurgicală.


Vedeta și-a revenit foarte repede după operație, fiind externată din spital la scurt timp. 

Citește și: Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin. Este aproape cât mama ei de înaltă

„Sunt după o anestezie generală şi cam dorm acum în faţa camerei. (Operația a durat) vreo două ore. Este normal pentru că orice operaţie are nişte riscuri, dar sunt foarte bine, graţie domnului doctor Zamfirescu. Îi mulţumesc din suflet! Este un om nemaipomenit! Va trebui să am puţină grijă pentru că e în zona coloanei, dar e în regulă”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV. 

Fanii i-au transmis zeci de mesaje de încurajare, motiv pentru care Andreea Marin le-a mulțumit pe contul său de Instagram. 

Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!' a scris Andreea Marin pe Instagram.

Foto: Facebook
FULLSCREEN
Andreea Marin, cum se simte după operația la coloana vertebrală
  • /

related posts