Ce i s-a întâmplat, de fapt, Andreei Bălan. ”Sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 nașteri”


Andreea Bălan a născut, de curând, o fetiță perfect sănătoasă, doar că pe masa de operație a avut parte de niște complicații nedorite.


Cântăreața a optat pentru o operație de cezariană și, în timpul intervenției, a suferit un stop cardio-respirator. Pe contul său de Facebook, aceasta a publicat comunicatul oficial al spitalului în care este încă internată.

Citește și: Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

”Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informam că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorbă cu ea.

Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consulțiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri.

Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.”

Foto: Facebook

FULLSCREEN
Ce i s-a întâmplat, de fapt, Andreei Bălan. ”Sunt foarte rare aceste incidente: 1 la 80.000 nașteri”
  • /


related posts