Minodora a slabit 22 de kilograme cu ceaiul Canadian Tea si cu un stil de viata sanatos (P)


Cantareata a slabit 22 de kilograme si acum impartaseste din secretele dietei sale. Minodora marturiseste ca, pe langa un regim de viata sanatos, a baut zilnic ceaiul de slabit Canadian Tea.


Vedeta spune că ceaiul i-a fost un aliat în procesul de slăbire, deoarece i-a taiat pofta de mancare, de dulciuri şi a ajutat-o la eliminarea toxinelor şi a grasimii din organism. Ceaiul Canadian Tea este cunoscut în intreaga lume ca fiind cel mai bun ceai de slăbit. Canadian Tea stimulează metabolismul în mod natural, ajutand corpul sa produca mai multă energie şi sa arda cu eficienţă mai mare grăsimile din talie, fese şi şolduri.
 
Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi, a baut ceaiul zilnic si a inceput sa faca sport. S-a ambitionat, s-a luptat si a reusit sa ajunga la o greutate de 75 de kilograme.

Dupa primele opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani. Acum declara ca a slabit in total 22 de kilograme si ca isi continua programul de slabit, ce include un stil de viata sanatos si ceaiul de slabit Canadian tea
 
Minodora declara in urma cu cateva luni: “M-am ingrasat 15 kilograme de la anticonceptionale. Câte 5 kile pe luna. De 14 ani de zile nu am mai pus o fusta pe mine. Imi doresc sa slabesc pentru sanatate, pentru cariera si pentru familia mea. Vreau sa arat bine!”.

Acum artista arata spectaculos fara cele 22 de kilograme si o felicitam pentru noua silueta! 
 

related posts