Rodrigo Alves, dezvăluire șocantă: după 11 rinoplastii, nasul său este complet distrus. Cum arată acum


Rodrigo Alves, cunoscut și drept Păpușa Ken, a descoperit recent că nasul său a cedat în urma multiplelor operații estetice pe care le-a suferit.


Rodrigo nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre cele 72 de proceduri estetice pe care le-a suferit și care au costat impresionanta sumă de 600.000 de lire sterline.

Citește și. Bărbatul Ken a ajuns pe mâna medicilor din Turcia: ”Asta este ultima mea operație estetică”

Recent însă, Păpușa Ken (36 de ani) a descoperit că obsesia sa pentru operațiile plastice vine cu un preț mare - și nu este vorba doar de bani. 

Rodrigo a declarat pentru Daily Mail că, după cea de-a 11-a operație estetică, pe care a suferit-o în luna ianuarie, pentru a repara o intervenție nereușită, nasul său a colapsat.

”Nasul meu se prăbușește și mi-e frică, să fiu sincer. De fiecare dată când mă operez, riscurile sunt și mai mari și mă tem că medicii nu vor mai fi capabili să-mi repare nasul”.

Rodrigo a apelat la riscanta intervenție pentru a putea să respire din nou, după ce nasul său s-a prăbușit, dar medicii l-au avertizat că ar putea să rămână cu o gaură în față dacă va mai continua în ritmul acesta. 

În ciuda avertismentelor, în acest weekend, Rodrigo și-a pus un balon gastric în stomac, pentru a mai pierde niște kilograme. 

”Am făcut doar 72 de operații pentru că am avut parte de complicații și unele lucruri trebuiau reparate. Înainte era vorba de mofturi, acum chiar am nevoie de ele. În acest moment, pentru a-mi menține look-ul, nu mă interesează decât procedurile non-chirurgicale, care nu implică anestezie generală”.

Foto: profimediaimages.ro

Vezi și: Jennifer Lopez a primit tort după lansarea filmului "Hustlers"

  • Rodrigo Alves, dezvăluire șocantă: după 11 rinoplastii, nasul său este complet distrus. Cum arată acum

related posts

Modifică setările cookies