Cât de bine arată Andie MacDowell la 61 de ani. Care e secretul ei de frumusețe


Andie MacDowell e la fel de fresh ca acum 25 de ani, când juca alături de Hugh Grant în „Patru nunți și-o înmormântare”.


Actrița americană a împlinit 61 de ani și este invidiată de multe femei din showbiz-ul de peste ocean. Andie MacDowell, care a jurat că nu și-a operat niciodată fața sau orice altă parte a corpului, și-a scos celebrii cârlionți pe covorul roșu, la lansarea celui mai nou film al ei – Ready or Not.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell) on

 

„N-am făcut niciodată vreo operație estetică. Fața mea este fața mea și, știi, la un moment dat nu văd niciun rost. Sunt, cumva, mulțumită de unde am ajuns”, a dezvăluit actrița într-un interviu pentru ABC News.

Anul trecut a revenit în modeling după 40 de ani de pauză, în cadrul unui show marca L’Oréal, de la Săptămâna Modei la Paris.

Vezi și: VIDEO Fameia care a redefinit frumusețea

Andie MacDowell și secretul frumuseții ei

Actrița spune că a reușit să se păstreze fresh atât de mulți ani datorită stilului ei de viață. Însă, mereu apelează la trucuri de fumusețe care o mențin în formă maximă.

Citește și: Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Prima oprire – Coreea de Sud

Citește și: Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. Al șaselea popas – Siria

Pentru actrița de 61 de ani, uleiul de cocos este primul secret al unei pieli ferme. Mai mult, își face singură măști faciale din sare și uleiuri esențiale.

Pentru a-și menține în formă corpul, Andie MacDowell face o oră de gimnastică aeorbică în fiecare zi. Uneori alege yoga sau drumețiile, în locul mișcării la sală.

„Dacă ratez o zi, nu sunt fericită. Chiar simt asta”, mai spune actrița.

Dieta ei este pe măsura siluetei pe care și-o dorește: apă de cocos, nuci și cafea în fiecare dimineață. „Iubesc și ciocolata. Știu că asta e slăbiciunea mea și trebuie să dețin controlul”, mai spune Andie MacDowell.

FULLSCREEN
Cât de bine arată Andie MacDowell la 61 de ani. Care e secretul ei de frumusețe
  • /

related posts