De asta i se spune ,,regina” twerking-ului! Elettra Lamborghini, dezlănţuită în cămaşă de noapte


În vârstă de 25 de ani, nepoata celebrului producător de maşini de lux Ferruccio Lamborghini e faimoasă la rândul ei. Model, cântăreaţă şi vedetă de televiziune, Elettra mai are o calitate cu care puţine femei se pot lăuda.


Mereu exuberantă şi cu un sex-appeal indiscutabil, focoasa italiancă a ştiut să-şi pună în valoare atuurile fizice. Astfel, ea şi-a descoperit în ultimii ani aptitudinile pentru ,,twerking”, un stil de dans care presupune mişcări provocatoare şi lascive ale posteriorului.

VIDEO

Prin clipurile incendiare postate pe Instagram, Elettra Lamborghini şi-a câştigat treptat statutul de ,,regină” a twerking-ului, un titlu neoficial care o ajută şi în cariera muzicală. „De ce mi se spune aşa? Pentru că sunt cea mai bună”, declara recent Elettra într-un show de televiziune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Ultima reprezentaţie e una de milioane de ,,like”-uri, în special din partea bărbaţilor. Îmbrăcată sumar, într-o cămaşă de noapte sexy, Elettra şi-a dat măsura talentului de a da energic din fund, folosindu-se doar de un fotoliu şi de nişte pantofi cu toc.

Probabil că nimeni nu-i poate contesta moştenitoarei imperiului Lamborghini coroana de regină în twerking, iar Elettra e conştientă de asta. Pentru a-şi cimenta supremaţia, ea a scos pe piaţă în această vară un album muzical intitulat chiar „Twerking Queen”.

 

  • Elettra Lamborghini, dezlănţuită în cămaşă de noapte

related posts

Modifică setările cookies