Slabire dramatica pentru Sore! Cum arata abdomenul si talia ei dezgolite, dupa 5 saptamani de exercitii intense 


Participarea la Dansez pentru tine i-a adus lui Sore nu doar inca o confirmare ca isi poate depasi limitele, ci si forma fizica pe care ar fi invidioase multe modele.


"Am, in sfarsit, patratele!", a marturisit artista, care a slabit mai bine de 5 kg de cand a inceput repetitiile si pana acum. Ce o incanta si mai mult pe Sore este faptul ca in tot acest timp s-a tonifiat.

La randul ei, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericita ca i s-a intamplat acelasi lucru: "Am un tonus foarte bun", a precizat cantareata, care a devenit mai usoara cu 4 kg de cand a intrat in cantonamentul riguros din ringul visurilor. "Dansez pentru tine e cea mai buna cura de slabire", a concluzionat Elena.

Anda Adam, mai sexy ca niciodata. Cu ce fotografie provocatoare si-a impresionat fanii - FOTO

Si celalalt duelist din aceasta saptamana, Dima Trofim, a slabit tot 4 kg: "Ma pregatesc foarte strict, petrec la repetitii ore intregi si asta se vede si in conditia mea fizica. Desi nu aveam de gand, am slabit destul, 4 kg", a declarat Dima.

De partea cealalta a baricadei se afla Ilinca Vandici si Ruby, care, in ciuda efortului prelungit, nu au slabit vizibil. "Am aceeasi greutate pe care o am in general – 46, 47 de kg", a precizat Ruby.

Ruby, cu posteriorul cat al lui Kim Kardashian. Iluzia optica pe care nimeni nu a observat-o la prima vedere - FOTO

Ilinca, in schimb, a devenit mai usoara cu un kg, dar a si avut grija sa nu slabeasca, mentinand o alimentatie sanatoasa si suficient de hranitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat sa nu se ingrase in timpul concursului, pentru ca odata cu repetitiile a inceput sa consume si dulciuri.

Tot un kilogram a slabit si Giani Kirita, dar sportivul a recunoscut ca dupa terminarea emisiunii Dansez pentru tine se poate reapuca de fotbal, pentru ca are o conditie fizica de invidiat.

related posts

Modifică setările cookies