Meghan Markle, apariție de covorul roșu la Hollywood. Ce ținută de invidiat a avut Ducesa de Sussex


Meghan Markle  a fost prezentă ieri, la summit-ul "One Young World", după lansarea documentarului care a fost filmat în Africa.


Ducesa de Sussex a participat ieri la festivitatea de deschidere "One Young World", film în care aceasta și Prințul Harry vorbesc despre problemele care au apărut în primul an de căsnicie din cauza presei britanice.

Meghan a adoptat un look radiant, purtând o rochie midi, de culoare mov, de la celebrul brand "Aritzia's brand Babaton".

Citeste si Meghan și Harry și-au scos bebelușul regal în lume. Archie e vedetă în Africa

 

 
 
"The One Young World Summit" este un proiect la nivel global format din lideri unde se strâng 2000 de tineri din 190 de țări pentru a avea un impact social. Misiunea summit-ului este de a face noile generații mult mai responsabile și cu un potențial de lider. 

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Este pentru a treia oară când Meghan participă la acest eveniment iar de această dată a avut funcția de Vice Președinte al platformei Reginei Commonwealth Trust, fiind o organizație care a luat parte la acest eveniment.

Ai nevoie de bărbați pentru a avea efect această schimbare, doarece la finalul zilei, cred că ceea ce îi sperie mai mult pe oameni este această idee că puterea femeilor este într-un fel o amenințare. Nu este. Le dai femeilor putere, dai comunității putere”, a declarat Meghan Markle

În acest an, frumoasa Meghan va participa și la dezbaterea despre egalitatea între sexe.

 

Sursa Foto: Getty Images

Vezi si Profil de celebritate - Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies