Ce mai fac Chelsy Davy și Cressida Bonas, marile iubiri ale Prințului Harry înainte de Meghan Markle


Chelsy Davy și Cressida Bonas au fost două dintre iubitele Ducelui de Sussex, înainte ca acesta să o cunoască pe Meghan Markle. Pe una era gata să o ducă la altar.


Înainte de Meghan Markle, Harry a fost îndrăgodtit de Cressida Bonas, cu care a avut o relație frumoasă în perioada 2012-2014. Cei doi au fost puși în legătură de Prințesa Eugenie, verișoara lui Harry.

În vârstă de 31 de ani, Cressida Bonas este actriță de teatru și film care în prezent este logodită cu agentul imobliar Harry Wentworth-Stanley. Ei ar fi trebuit să se căsătorească în luna august, însă din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să amâne evenimentul.

Relația sa cu Prințul Harry a rămas una bună chiar și după despărțire. În 2018, ea a fost invitată la nunta anului dintre fostul ei iubit și Meghan Markle.

Într-un interviu acordat ziarului Daily Telegraph, Cressida Bonas a dezvăluit că s-a temut că va fi percepută drept o celebritate doar datorită relației pe care a avut-o cu Prințul Harry.

FOTO: Getty Images

Cred că astfel de termeni sunt foarte limitați. Cred că muncesc foarte, foarte mult, îmi place ceea ce fac și sper că acest rol le-a arătat oamenilor ce pot face și ce aș vrea să fac înainte, fără să fiu prinsă într-o cutie, în nici un fel”, a spus ea.

Prințul Harry s-a mai întâlnit cu artista Ellie Goulding și s-a speculat că a avut o relație cu actrița Jenna Coleman. Meghan Markle le-a întâlnit pe amândouă la un eveniment monden. Vezi AICI cine sunt ele!

Citește șiMeghan Markle s-a întâlnit cu fostul iubit din liceu! Cum a reacționat Prințul Harry?

Însă, prima sa mare dragoste a fost Chelsy Davy (34 de ani), o femeie de afaceri născută în Zimbabwe. Deține o companie producătoare de bijuterii și o agenție de turism focusată pe excursii și vacanțe în Africa.

L-a cunoscut pe Harry în 2004 și era pe punctul de a-i deveni soție.

FOTO: Profimediaimages.ro/Getty Images

Conform unor surse din anturajul celor doi, citate de Daily Express, Harry era convins că ea e alesa inimii lui. Însă, Chelsy nu a fost convinsă că vrea o astfel de viață, mai ales după ce a fost la nunta Prințului William cu Kate Middleton. 

Sursele ziarului susțin că atunci și-a dat seama că nu ar putea face sacrificiile pe care le-a făcut Kate pentru a intra în Familia Regală Britanică.

S-au despărțit amiabil în 2011 și au rămas prieteni. Ea a fost, de asemenea, la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

La începutul lunii martie, Chelsy a dezvăluit în revista Tatler că are un nou iubit, alături de care este foarte fericită. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Ana Morodan a făcut declarații uimitoare în direct: "Am doi iubiți. Unul de 18 ani și unul..."

related posts

Modifică setările cookies