Demi Rose, costum neîncăpător pentru formele ei generoase! Cum s-a pozat cea mai dorită femeie de pe net


Demi Rose a reușit să adune aproape 20 de milioane de fani pe Instagram cu ajutorul contentului “fierbinte”. Modelul cu forme generoase face furori în cele mai sumare ținute. 


Rochii transparente și decoltate, fuste de-o palmă sau costume de baie chiar și cu două numere mai mici. Cam așa arată garderoba cu care își impresionează starleta admiratorii și care a transformat-o în cea mai dorită femeie de pe internet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Pe lângă complimentele pe care le primește zilnic, Demi Rose are parte și de nenumărate cereri în căsătorie de la fanii ei. 

Recent, diva Instagramului și-a surprins urmăritorii cu câteva fotografii în care poartă un costum de baie neîncăpător pentru formele ei generoase. Sutienul portocaliu a făcut față cu greu bustului ei generos. La fel de minuscul a fost și slipul pe care șatena l-a ales. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

“Ai frumusețea și perfecțiunea unei zeițe și ești dulce ca portocală!”, “Aplauze, ești divină!”, “Nici măcar soarele nu este la fel de strălucitor ca tine!”, “Uau, ce femeie minunată!”, “Prețioasă! Ești artă!”, “Mă uit încontinuu la aceste fotografii”, “De câte ori să-ți spun să te căsătorești cu mine?”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Demi Rose a ajuns în atenția presei în 2016 după ce a fost fotografiată la brațul rapperului Tyga. Britanica face avere din contul de Instagram, dar și din cel de OnlyFans. Demi își taxează fanii, pentru acces la conținutul ei, cu 22,22 dolari pe lună sau 120 dolari pe șase luni. 

Fotografii: Instagram
 

related posts

Modifică setările cookies