Lottie Moss, aproape goală! Ținuta cu care a făcut furori într-un club londonez


Lottie Moss știe cum să fie în centrul atenției. Sora lui Kate Moss a fost atracția serii într-un club londonez, după ce și-a făcut apariția într-o ținută transparentă. 


Blondina care câștigă bani frumoși de pe platforma OnlyFans nu are nicio reținere să-și expună părțile intime atunci când apare în public. 

Lottie Moss a ieșit să petreacă cu fetele într-un club din Londra, iar paparazzi au fost pe fază. Tânăra de 23 de ani a purtat o rochie multicoloră, extrem de mulată și transparentă.

Lipsită de inhibiții și deloc pudică, Lottie și-a lăsat la vedere sânii voluptoși dar și posteriorul. Ea și-a completat ținuta sexy cu o pereche de cizme negre, din piele, lungi, peste genunchi.

Sora lui Kate Moss adoră să pozeze provocator. Drept dovadă stau zecile de poze pe care le postează pe Instagram, dar și cele de pe Only Fans, pentru care fanii plătesc bani grei. 

Recent, tânăra a anunțat că este singură și că este “foarte fericită după mult timp”. Lottie s-a despărțit de rockerul Tristan Evans, cu care a început o relație în iulie. Modelul nu a dat detalii despre motivul separării. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"

related posts

Modifică setările cookies