Meghan Markle nu vrea să nască la maternitatea regală, unde o noapte de cazare costă 35.000 de lei


Meghan Markle e pe cale să pună capăt unei tradiții în Familia Regală, alegând altă maternitate privată pentru a aduce pe lume primul ei copil.


Un apropiat al ducilor de Sussex a dezvăluit că Meghan Markle nu vrea să calce pe urmele altor femei din Familia Regală Britanică. În ultimele decenii, prințesele și ducesele Coroanei au născut în aceeași aripă de lux a Spitalului Sfânta Maria din Londra. Ducesa de Cambridge, Catherine Middleton, a născut aici cei trei copii ai ei – George, Charlotte și Louis, iar în octombrie 2018 sora ei, Pippa Middleton, i-a urmat exemplul.

Însă, Meghan Markle pare a avea alte planuri și încearcă să evite maternitatea la care apelează cele mai înstărite cupluri din Marea Britanie. Pentru a fi îngrijit exemplar aici trebuie să plătești 27.700 de lei pentru o noapte de cazare, într-o cameră standard. În acest tarif nu intră și prețul nașterii prin cezariană, care duce factura la 35.000 de lei

Pentru cei care doresc cazare într-o rezervă mai luxoasă, prețul este ireal: peste 29.000 de lei cazarea pe noapte, la care se adaugă tariful nașterii prin cezariană – 36.700 de lei, notează metro.co.uk, care a exprimat totul în lire sterline, convertite de noi în moneda națională.

Citește și: Nașii bebelușului lui Meghan și al lui Harry, un cuplu de vedete de la Hollywood

 

Sursa nu a dezvăluit și motivul pentru care Meghan nu vrea să nască în aripa Lindo a maternității Sfânta Maria, însă aglomerația nu poate fi unul dintre ele. Din cauza tarifelor practicate, maternitatea nu este căutată decât de persoanele foarte înstărite din Londra. La același spital au venit pe lume și prinții Harry și William, fiii prințesei Diana.

Casa Regală Britanică nu a comentat în vreun fel ceea ce se vorbește pe holurile Palatului Kensington. Cert este că Meghan Markle nu poate fi oprită să nască unde dorește și e de așteptat ca soțul ei, prințul Harry, să o susțină până la capăt.

Citește și: Harry și Meghan sunt nevoiți să respecte câteva reguli foarte stricte înainte de nașterea bebelușului

Meghan Markle e însărcinată în 18 săptămâni și ar trebui să nască la sfârșitul lunii martie a anului viitor. Ducesa de Sussex a anunțat că poartă un copil în pântec în prima zi a vizitei oficiale în Australia, Fiji și Tonga, pe care a efectuat-o alături de Harry.

FULLSCREEN
Meghan Markle nu vrea să nască la maternitatea regală, unde o noapte de cazare costă 35.000 de lei
  • /


related posts