Era obeza si si-a dorit atat de mult sa slabeasca, incat si-a tatuat greutatea ideala pe burta. Vezi cat de mult a slabit si cum arata tatuajul acum


Americana Meredith Price, in varsta de 24 de ani, si-a petrecut cea mai mare parte din viata supraponderala si luptandu-se cu imaginea ei corporala.


Dupa ani de zile de diete yo-yo, Meredith, de profesie invatatoare, a atins cea mai mare greutate din viata ei: 181 de kilograme.

Alaramata si dispeata, femeia a apelat la emisiunea de slabit "Extreme Weight Loss" si la antrenorul de fitness Chris Powell, care a acceptat sa o ajute sa dea jos kilogramele suplimentare si sa invete sa traiasca sanatos.

Meredith a inceput sa ridice greutati, sa practice jogging-ul si sa tina o dieta echilibrata si sanatoasa. Femeia si-a propus sa slabeasca si sa ajunga la 70 de kilograme. Acest obiectiv a fost atat de important pentru ea, incat si l-a tatuat pe burta, sa nu il uite nicio clipa.

"Cea mai mare greutate a mea a fost de 180 de kilograme. Si iata-ma acum, la 70 de kilograme. A fost o calatorie incredibila!", a povestit ea in cadrul unei emisiuni matinale.

In primele 90 de zile ale programului de slabit, antrenorul Chris Powell i-a cerut femeii sa dea jos 36 de kilograme. a slabit 38 si apoi a continuat procesul de slabire.

La cantarirea finala, Meredith s-a urcat pe cantar si, incredibil dar adevarat, acul a indicat 70 de kilograme.

"Ea chiar si-a tatuat telul pe corp. Asta inseamna determinare", a laudat-o antrenorul. "Dar unul dintre cele mai importante lucruri este sa stim spre ce ne indreptam. Trebuie sa avem un tel. Si asta e ceea ce a facut ea. Si-a propus un tel si l-a atins."

Vezi mai multe imagini cu transformarea spectaculoasa a tinerei pe pagina ei oficiala de Facebook, pe contul ei de Instagram sau pe cel de Tumblr!

related posts

Modifică setările cookies