Tiffany Trump s-a logodit! Cine este Michael Boulos, viitorul ginere al lui Donald Trump


Tiffany Trump, fiica lui Donald Trump, s-a logodit după doi ani de relație! Tânăra de 27 de ani a făcut anunțul chiar în ultima zi pe care familia Trump a petrecut-o la Casa Albă. 


Tiffany a postat un mesaj și o fotografie pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste un milion de fani. 

“A fost o onoare să sărbătoresc multe momente importante, ocazii istorice și să creez amintiri cu întreaga familie aici, la Casa Albă. Însă niciuna dintre acestea nu este atât de spcială ca logodna mea cu uimitorul meu logodnic, Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată să încep un nou capitol”, a scris Tiffany Trump, pe contul ei de Instagram.  

Michael Boulous are 23 de ani și este fiul afaceristului de origini libaneze, Massad Boulose. Tânărul se ocupă de afacerile tatălui său din Nigeria și este CEO la mai multe companii. Michael și Tifanny sunt împreună de doi ani de zile, potrivit Page Six

Cei doi s-au cunoscut într-o vacanță, în Mykonos, Grecia. Ziarele scriu că ar fi făcut cunoștință chiar în clubul deținut de actrița Lindsay Lohan. La doar 23 de ani, tânărul ar avea deja în conturi o avere de 20 de milioane de dolari. 

“M-am logodit cu dragostea vieții mele! Privesc cu nerăbdare spre următorul capitol din viața noastră”, a scris Michael pe Instagram. Nu știm ce părere are Donald Trump de viitorul ginere, însă cumnata Ivanka îl adoră. Fiica cea mare a lui Donald Trump i-a lăsat acestuia un mesaj pe contul de socializare: “Te iubesc, Michael!”.

Tiffany este fiica lui Donald Trump și a Marlei Maples

Tiffany Ariana Trump este fiica lui Donald Trump și a Marlei Maples, cea de-a doua nevastă. Cei doi au fost căsătoriți timp de șase ani și au divorțat în 1999. Șase ani mai târziu, afaceristul s-a căsătorit cu Melania Trump.

Chiar dacă a crescut alături de mama ei în California, Tiffany a rămas în relații bune cu tatăl ei. A absolvit Georgetown Law School în mai 2020, iar în vară a vorbit pentru prima oară la Convenția Națională a Republicanilor. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram tiffanytrump

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

 

related posts

Modifică setările cookies